Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

T E H T Ä V Ä :

VANHAN KOULUN MYSTEERI - OSA 2

  

Olet löytänyt heinäladosta vanhan kouluvihon, jonka kannessa on nimi Maire Tenhunen..
 
Mysteeri ei ole kadonnut mielestäsi. Lumet ovat sulaneet jo niin paljon, että pääset vihdoin paikantamaan koulun! Lähdet etsimään paikkaa, mutta et tahdo millään löytää sinne. Kysyt apua tiellä kävelevältä mökkiläisnaiselta, joka ei valitettavasti ole edes kuullut mistään koulusta. Hän kuitenkin osoittaa sinulle suunnan jonkun "vanhan kartanon" suuntaan, joka voisi alunperin olla koulu. Etsintöjen jälkeen paikannat Vanhan Koulun ja pääset vihdoin sen pihaan..
 
Pihassa on risukkoista, autiota ja hiljaista. Vanha, suuri rakennus seisoo hiljaisessa mystisyydessään edessäsi. Astelet sen vanhoja, leveitä portaita pitkin suurelle etuovelle, joka on lukossa - tietenkin. Kierrät koulua ympäri, muttet pääse sisään. Pihapiirissä on kaksi muutakin rakennusta ja onnistut pääsemään vanhaan talousrakennukseen sisälle. Löydät rakennuksesta valokuvia, joiden taakse on kirjoitettu henkilöiden nimiä ja vuosilukuja. Eräässä kuvassa on vuosiluku 1948 ja henkilöt Maire Tenhunen ja Aate Pulli. Vihkon vuosiluku ei siis ilmeisesti pitänyt paikkaansa.. Mutta kuka on Aate? Vuosiluvun mukaan näiden henkilöiden tulisi olla vielä hengissä..
 
Palaat tallille ja juttelet Tianan kanssa löytämästäsi kuvasta. Tiana muistaa, että vanha mökkiläinen on nimeltään juurikin Aate Pulli! Hän siis voisi tietää jotain asiasta. Vierailet vanhalla rantahuvilalla, mutta Aate ei ole paikalla. Pihassa on kuitenkin jälkiä, joten hän on ollut siellä hiljattain..
 
Tehtäväsi on kirjoittaa Tehtävävihkoosi: mitä mökkiläisnainen sanoi? Kuinka hän reagoi kysymykseesi? Miltä koululla näytti? Kuinka pääsit talousrakennukseen? Mistä löysit kuvat? Kuinka Tiana reagoi vierailuusi koululla? Miltä rantahuvilalla näytti? Mitä ajattelit tarkkaanottaen kysyä Aatelta ja kuinka selität tilanteen hänelle?
 
Tehtävä on moniosainen ja sen nappaaja sitoutuu selvittämään mysteerin läpikotaisin! Jokaisesta tehtävän osion suorituksesta saa 5kp, mutta jos jaat Tehtävän muiden hoitajien kanssa ja selvitätte mysteerin yhdessä, ansaitsee jokainen osallistuva hoitaja kustakin osion suorituksesta 3kp. Tällöin jokainen Tehtävään osallistuva hoitaja kirjoittaa yhtenevän tarinan Tehtävän kulusta. Tehtävää voi myös jatkaa yksin, jos muut hoitajat eivät ole paikalla tehtävänannon aikana. Tällöin Tehtävää jatkavat hoitajat keksivät yhdessä syyn, miksi loput hoitajat eivät enää ole mukana tässä osiossa.
 
Lisää hoitajia voi ottaa Tehtävään mukaan myös myöhemmissä vaiheissa!
 
HUOM! Tämä on toinen osa Tehtävästä! Ethän lähde itse tutkimaan mysteeriä ennen seuraavaa Tehtävän osaa!
 
Tehtävän tulee olla suoritettuna 17.3 mennessä jokaisella osanottajalla!
 

Tehtävään voi osallistua alla olevassa vieraskirjassa! Ensimmäisen osan suorittajat ovat mukana automaattisesti ja saavat päättää, haluavatko ottaako mukaan vielä muita. Muut voivat ilmoittaa halukkuutensa ottaa osaa mysteerin ratkaisemiseen alla olevassa vieraskirjassa. Siinä voi myös sopia yhdessä Tehtävään liittyvistä asioista.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Tiana

12.03.2019 21:07
Ensimmäisen osan suorittivat Alma ja Luke, joten heillä on valta päättää, ottavatko tehtävään mukaan muita halukkaita.

~VIRTUAALITALLI HOPEAKAURIIN RATSUTILA~