Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
~ Hopeakauriin Ratsutilan Ratsastusseura~
 
 
Hokkari on Hopeakauriin Ratsutilan oma ratsastusseura, joka perustettiin 15.12.2018. Seuran jäsenenä pääset kiinni Kokemuspiste- ja hoitohevosesi Taitotähti -jahtiin. Kokemuspisteitä keräämällä voit valmentautua ja ansaita hoitohevosellesi Taitotähtiä koulu- ja esteratsastuksessa. Hokkari järjestää seuran Mestaruuskisat neljä kertaa vuodessa, joissa vain sinun Kokemuspisteesi, hevosesi varusteet ja hevosesi Taitotähdet merkitsevät! 
 

 
Seuraan liittyminen ei vaadi sinulta mitään muuta, kuin että olet Hopeakauriin Ratsutilan hoitaja. Ilmoita halukkuutesi sivun ylläpitäjälle, Tianalle ja lisäämme sinut listoille. Silloin pääset välittömästi nappaamaan seuraavat Tehtävät itsellesi Ilmoitustaululta ja heti kiinni Kokemuspistejahtiin!

Seuraa ei ole rekisteröity, vaan se on oman tallimme harrasteseura, joten emme velvoita myöskään jäseniltämme VRL -tunnusta.

Hoitaja saa omalle hahmosivulleen seuran Merkin merkiksi jäsenyydestä.
 
Kokemuspisteillä pääset tallillamme järjestettäviin Valmennuksiin ja Teoriatunneille, joita käymällä hoitohevosesi saa Taitotähtiä. Valmennukset ja Teoriatunnit ovat joko koulu- tai estepainoitteisia ja kerryttää aina sen lajin Taitotähtiä kummassa käyt. Jos siis haluat panostaa vain toiseen lajiin, valitse aina sen lajin Valmennukset. Jos taas haluat olla hyvä kummassakin lajissa, tulee sinun valmentautua tasaisesti kummassakin. Tämä voi viedä enemmän aikaa, mutta näin voit myös pärjätä useammassa luokassa Seuran Mestaruuskisojen koittaessa!
 

 
Jos näet ilmoitustaululla Tapahtuman, jossa on Hokkarin merkki, tiedät että kyseinen tapahtuma on suunnattu ainoastaan seuramme jäsenille.
Tehtävät, joissa esiintyy Hokkari -merkki tarkoittaa sitä, että kyseinen Tehtävä kerryttää Kokemuspisteitä seuran jäsenille. Nämä Tehtävät voivat olla avoimia myös seuraan kuulumattomille hoitajille, mutta heille ei kerry Tehtävästä Kokemuspisteitä.
 

 

JÄSENLISTA:

Raven (liittynyt 16.12.2018)
Papu (liittynyt 2.2.2019)
Luke (liittynyt 6.2.2019)
Alma (liittynyt 13.2.2019)
Vanessa (liittynyt 21.3.2019)
Katsku (liittynyt 26.3.2019)
Maya (liittynyt 14.4.2019)

 

 


SEURAN LOGO: Tiana ©

 

~VIRTUAALITALLI HOPEAKAURIIN RATSUTILA~

©2019 Hopeakauriin Ratsutila - suntuubi.com