Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TEHTÄVÄT:

Tähän vihkoon hoitaja kirjoittaa suorittamansa tehtävät.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Raven

21.04.2019 19:29
TEHTÄVÄ: Pääsiäistapahtuma
Kahvion hoitaminen oli oikeastaan itsestäänselvyys kohdallani. Kahviaddiktioni oli ehdottomasti ottanut käteni valtaansa, kun raapustin nimeni tehtävälistaan kahvion pitämisen kohdalle. Siellä minä sitten aamutuimaan keittelin aamutallilaisille jo kahvit ja olin ottanut jostain syystä hassun hauskan roolinkin päälle siinä kahvihuoneessa puuhaillessani. Tiana toi esille pantavia herkkuja ja muuta ostettavaa pikkusuolaista minulle. Järjestelin kahvion toimivaksi kokonaisuudeksi ja pidin hyvin iloisen roolini asiakkaita palvellessanikin. Arvontalipukepisteelle ei ollut löytynyt halukasta pitäjää, joten lupauduin myymään myös arpaliput kahvion yhteydessä. Klo 10 avattiin ovet ja ensimmäiset asiakkaat tulvivat sisään. Kahviossa oli koko päivän melko hiljaista, silloin tällöin joku eksyi ostamaan pikku purtavia, mutta juuri kukaan ei jäänyt niitä kahvioon nautiskelemaan. Mikä toki oli ymmärrettävää, kun ulkonakin oli niin paljon nähtävää. Kahvit ja herkut toki menivät melkein kaikki, mutta kahvion pitäminen oli loppupeleissä melko yksinäistä puuhaa. Kuulin monenkin puhuvan tapahtuman onnistumisesta ja antavan positiivista palautetta tallille. Se sai minut hyvälle tuulelle ja pysymään iloisena päivän loppuun asti. Kolmen aikaan Tiana haki arpaliput ja lähti suorittamaan arvontaa kentälle. Kahvio suljettiin neljältä, mutta viimeinen asiakas kävi vähän yli kolme. Korjailin hiljalleen tarvikkeet kasaan ja pitkän päivän jälkeen kokoonnuimme talliporukan kanssa syömään ja juomaan loput jäljelle jääneet herkut. Päivä oli ollut aurinkoinen ja sään puoleen loistava. Kaikki tuntuivat olleen tyytyväisiä kokonaisuuteen.

Vastaus:

Kiitos Raven panostuksestasi, vaikka harmillista kuulla, että Kahviossa oli niin hiljaista ja yksinäistä.. :/ Täytyy ensikerralla pystyttää Kahvio pihalle, niin on ainakin nähtävää samalla! :) Joka tapauksessa ansaitsit tästä 5kp ja tietysti Pääsiäistapahtuman suorituksen Kausitapahtuma -merkkiä varten, josta 50v€ lisään rahastoosi! :)

Nimi: Raven

03.04.2019 12:35
Tiana oli kysellyt hevosten liikutusapua, kun Lukas oli alkuviikon vapaalla. Olin ilmoittautunut vapaaehtoiseksi ja sainkin ratsastettavakseni arabitamma Fiijan. Saavuin tallille keskiviikkona hyvissä ajoin ja parkkipaikalla Taika oli jälleen vastassa. Tein pikaisesti lumesta pallon ja heitin sen koiralle. Tallissa kävin ilmoittautumassa toimistoon Tianalle, että olin lähdössä. Tiana puhui juuri puhelimessa, mutta näytti peukkua merkiksi. Etsin Fiijan varusteet ja lähdin hakemaan tammaa. Harjasin Fiijaa varovasti, tuntui, että sen ohut iho särkyisi liian voimakkaista liikkeistä. Tamma kuitenkin alkoi turhautua tuhertamiseeni. Satuloin tamman ja menimme maneesiin. Tänään ei ollut ratsastustunteja, joten maneesi oli tyhjä. Ratsastin Fiijan läpi kaikissa askellajeissa ja se oli paljon herkempi ratsastaa kuin Leila. Lisäksi se tuntui hieman testaavan minua ja näki pari kertaa kummituksia maneesin nurkissa. En antanut sille periksi, vaikka se kerran pääsi minua kuskaamaan pienen matkan kiitolaukkaa, kummitusta pakoon. Lopputunnista minulle jäi kuitenkin hyvä mieli tamman liikutuksesta. Fiija oli toiminut hyvin, silloin kun oli malttanut keskittyä. Pitkän ja rauhallisen loppukäynnin jälkeen laskeuduin selästä. Kun astelimme maneesista ulos, häikäistyin auringon paisteesta, enkä hetkeen saanut silmiäni kunnolla auki. Koko päivän oli paistanut aurinko ja ollut lämmintä. Kevät teki tuloaan. Kun Fiija oli hoidettuna takaisin tarhassaan, menin keittämään vielä kahvit. Tiana oli ostanut kiitokseksi liikuttajille suklaalevyn kahvihuoneen pöydälle. Saatoin syödä rivin tai pari kahvia juodessani :D

Vastaus:

Kiitos avusta! :) Fiija ei ole aina se helpoin tapaus, mutta hyvä että selvisitte! :) Tästä ansaitsit 5kp!

Nimi: Raven

13.01.2019 20:09
Sunnuntaiaamuna saavuin tallille. Oli mukava parin asteen pakkanen ja lunta satoi. Astuin talliin, jossa Tiana juuri käveli Riston varusteet sylissään. "Huomenta!" hän sanoi, hieman hämmästyneenä vaikkakin iloisena. En yleensä näin aikaisin ehtinyt tallille. "Huomenta! Tulinkin tänään ajoissa tallille." hymyilin hänelle. "Ihan hirveä kiire. Liikutettavia on taas paljon." Tiana sanoi ja kohensi otettaan satulasta. "Tarvitsetko apua? Voisin liikuttaa vaikka jonkun?" olin heti mukana. "Menisitkö Frollolla? Tee mitä haluat, se kaipaa vain liikutusta!" Tiana huokaisi kiitollisena. "Tietenkin!" hymyilin iloisena ja ryhdyin tuumasta toimeen. Olisi mukavaa päästä kokeilemaan vähän erilaista hevosta pitkästä aikaa, kuin Leila.
Niimpä sitten tänään, kanniskelinkin uljaan mustan varusteita käsissäni ja perhosia vatsassani. Apua. Mihin olinkaan taas itseni tunkenut. "No kohta friisiläisen selkään" ilkuin itselleni puoli ääneen. Tiana ja Risto olivat häipyneet ulkokentälle. Ehkä hankitreeniä nyt kun lunta on tarjolla... Frollo katseli tuloani kaltereiden takaa. Se oli valtava ja kaunis. Valtavan kaunis. Ori pysyi hienosti karsinassa, kun avasin sen oven. "Hieno poika on siellä..." lepertelin ja livahdin harja ja leipäpala käsissäni sisään. Syötin oriille leivän ja aloin varmoin liikkein harjata sitä. Frollo ei ollut moksiskaan. Ihana hevonen. Hoidin ja varustin hevosen kuntoon ja lopuksi vedin kypärän päähän ja takin niskaan. Hanskat matkaan myös!
Frolloa taluttaessa tunsin itseni kääpiöksi. Ori ei ollut Leilaa säkämitaltaan hirveästi suurempi, mutta se kantoi itsensä rinta röyhällään ja pää taivaissa. Se tiesi olevansa upea. Tallipihassa nousi jakkaralta sen selkään. Tiana seurasi tapahtumia ulkokentältä Riston selästä. "Näytät ihan lapselta siellä selässä!" Tiana nauroi. "Kiitos vain!" nostin käden ilmaan ja nauroin myös. Pohkeita ja liikkeelle. Frollon askeleet olivat suurieleiset. Ainakin verrattuna Leilaan. Tai niihin olin jo tottunut. Suuntasimme maastoreitille tarhojen ohi. Tarharivistön takana oli pelto, jonne suuntasin. Frollo oli kuuliaisesti avuilla ja olin luottavainen. Ori oli innokas ja reipastahtinen liikkeissään.
Pellon laidalla oli reilusti lunta ja Frollo ei meinannut käsittää yrityksiäni ohjata se umpihankeen. Lopulta tarpeeksi pakotettuna se hyppäsi umpihankeen! "ÄÄÄÄÄÄKKK" huusin selässä, mutta pysyin kyydissä kuitenkin. Seisoimme hangessa ja kun ori tajusi, ettei se hukkunutkaan, se lähti tarpomaan pellon laitaa. Pyysin sitä raviin ja se lähti liikkeelle reippaasti. Hangessa ravaaminen oli raskasta, joten en juoksuttanut sitä kauaa. Olimme kävelleet pellon ympäri ja ravanneet muutaman pätkän. Ura alkoi olla jo helpompi kulkea. Kannustin orin laukkaan kohdassa, josta olimme pellolle tulleet ja ohjasin sen pellon halki, kuin koko rata leikkaa konsanaan. Ori lähti innokkaasti tarmokkaaseen laukkaan. Ihanaa! Täällä minä laukkasin friisiläisoriilla umpihangessa! Samalla kun siinä tuuletin riehakas virne korvasta korvaan, huomasin Leilan katsovan minua pettyneenä omassa tarhassaan. Palauduin maanpinnalle hyvin äkkiä. Hidastin oriin käyntiin ja vaihdoimme suuntaa. "Sori Leila!" huusin pellolta tarhoille. Vähän noloa. Katsoin ympärilleni. Onneksi kukaan ei kuullut. Laukkasimme vielä pari kertaa ja ravailimme vähän.
Palasimme Frollon kanssa tallipihaan. Leila ei edes kääntynyt katsomaan meitä. Nyt minulla olikin töitä lepytellessä hoitohevostani! :D Mutta olipahan hauskaa Frollon kanssa. Olisi kiva joskus kokeilla sileällä tätä kaveria. Ainakin se käyttäytyi ja se toimi pohkeelle ja kädelle kuin ajatus. Lisäksi sen liikkeet tuntuivat upeilta! Nousin ratsailta ja taputin mustaa kaulaa. Menimme talliin ja hulsin Frollon ja varusteet. Olipa yllättävä alku tähän päivään!

Vastaus:

Hienoa! Kiitos avustasi, mukava kuulla että tulitte Frollon kanssa toimeen :)
Tästä palkkioksi 5kp!

Nimi: Raven

01.01.2019 11:44
TANSSIAISET DRAGON AGE ESTATESSA
Olimme Tianan kanssa päättäneet juhlistaa vuoden vaihtumista Dragon Age Estaten Linnan juhlissa. Minulla oli päälläni punainen koristeellinen keskiaikainen mekko, jossa oli mustaa sivuilla. Tunsin itseni erityisen upeaksi. Myös Tianalla oli upea punainen mekko päällään. Red Ladys of Hopeakauriin Ratsutila :D Saavuimme upealle vanhalle keskiaikaiselle Hakalan Linnalle. Ovella oli jonoa. Olimme jättäneet tänään omat hevosemme kotiin, jotta saisimme keskittyä vain Linnan omiin ohjelmanumeroihin. Yhtään epäilemättä että omat hevosemme olisi niitä järjestäneet :D

Kun pääsimme Linnaan sisään, meidät ohjattiin upeaan kuninkaansaliin, ruokapöydän ääreen. Tarjolla oli toinen toistaan upeampia keskiaikaisia ruokia ja juomia. Vilkaisimme Tianan kanssa toisiamme. "Hienoa" henkäisin ja Tiana virnisti takaisin "Nyt juodaan!" Ruokailun aikana jaettiin titteleitä. Nautin suunnattomasti tästä illasta ja meillä oli todella hauskaa Tianan kanssa.

Yht'äkkiä kuului pieni pamahdus ja vihertävä savupilvi ilmestyi salin reunalle. Velho Sirandas oli saapunut paikalle ja ilta jatkui mystiikan ja taikatemppujen saattelemana. Velho tuli minun ja Tianan kohdalle jossain vaiheessa esitystä ja työnsi käteeni valkoisen silkkinauhan. Hän käänsi käteni nyrkkiin ja sulki nyrkkini omien käsiensä suojaan. Hän mumisi jotakin ja katsoi kaikkia pöydän ympärillä olevia. Käsiäni kuumotti, ja olin kauhusta jäykkänä. Äkkiä velho avasi kätensä avaten samalla myös minun käteni ja silkkinauhan sijaan ilmoille lehahti valkoinen kirjekyyhky! Velho riensi taas eteenpäin ja jännitykseni laukesi. Olipa mieletön show!

Illallisen jälkeen prinssi sir Lyonell piti maljapuheen. Tunsin kuinka lämmin ihastumisen tunne täytti minut. Olinko juonut liikaa. En meinannut saada selvää prinssin puheesta, mutta voi kuinka hänen huulensa liikkuivatkaan. Tiana katsoi minua hieman hämmentyneenä. "Raven, mikä sinua vaivaa?". En kyennyt vastaamaan vaan tunsin kuinka prinssi veti minua puoleensa. Juuri kun olin nousemassa pöydästä kohti prinssiä, velho Sirandas laski kätensä olkapäälleni ja iski minulle silmää. Kuin salaman iskusta tunteeni katosivat ja tömähdin takaisin tuoliini istumaan. "Mitä tuo oli?" Tiana intti. Minua alkoi naurattaa. "Velho laittoi takuulla jotain juomaani! Meinasin vallan rakastua tässä!" hirnuin Tianalle ja hänkin alkoi nauraa.

Kun puheet oli pidetty, tanssit saattoivat alkaa. Seurasimme Tianan kanssa ensin muiden tanssimista ja pääsimme molemmat myös tanssimaan hurmaavien miesten kanssa. Pyörähtelin tanssilattialla, vaikka en ollut järin hyvä tällaisissa tanssilajeissa. Minua vei komea, pitkä ja tumma poika. En tiedä kuka hän oli, mutta itsevarmana ja miehekkään vahvana hän vei minua halki tanssilattian ja minusta tuntui kuin olisin lentänyt. Hän kuljetti minut tanssin päätyttyä takaisin paikkaan josta oli minut hakenut ja suuteli kättäni. "Näemme vielä" hän sanoi lempeästi silmää iskien ja poistui. Jalkani olivat makaronina. Myös Tiana palautettiin vierelleni. Henkäisimme yhtä ääneen. "Tiana! Sinä olet varattu!" nauroin hänelle. "Tiedän. Mutta saahan sitä välillä vähän hullutella" Tiana sanoi ja iski silmää. Tiana oli mahtava. Hän rakasti Tomia niin selkeästi, että en ikinä olisi voinut kuvitella kummankaan heistä rikkovan sellaista. Toivottavasti minäkin löytäisin joskus samanlaista rakkautta. Vaikka tuon nuoren komean prinssin kanssa, joka minua juuri kuljetti tanssilattialla. Vieläkö velhon lemmenjuoma sekoitti päätäni?

Olimme suuntaamassa kohti turnajaisareenaa Tianan kanssa. Seuraava ohjelmanumero oli meidän mieleen, sillä siihen kuuluivat hevoset! Tiana bongasi ihmispaljouden joukosta Sislan Sysälän tallilta. "Katso! Sisla!" Tiana sanoi ja veti minut kädestä vaalean nuoren naisen luo. Tervehdimme tyttöä ja hän oli myös innoissaan nähdessään meidät. Hevostytöt koossa! Jatkoimme matkaa yhdessä. Tianalla ja Sislalla riitti juttua, olivathan he yhteistyökumppaneita. Näin vilaukselta komean pojan. Hän meni edellämme. Tietäisimpä hänen nimensä.

Saavuimme turnajaisareenan katsomoon. Kenttä oli upeasti valaistu pimeässä illassa. Keskiaikaiset liput koristelivat areenan vierustoja. Ensin oli vuorossa joukkueiden välinen joukkuetaistelunäytös. Upeat hevoset haarniskoissaan jymistelivät kentälle. Katsoimme haltioituneena show'ta. Mutta vasta kaksintaistelut saivat meidät haukkomaan henkeämme. Mukavaa kun Sisla liittyi seuraamme, tässä porukassa ilta oli vieläkin mahtavampi! Upeat friisiläishevoset jäivät erityisesti mieleeni ja yksi valkoinen ratsu, joka muistutti omaa hoitohevostani Favory Balletia <3

Turnajaisten jälkeen kävimme kiertämässä aluetta. Näin valkoisen hevosen ja menin tervehtimään sitä. Hevosta talutti joku oppipoika ja hän kertoi hevosen nimeksi Perlita. Se oli kaunis. Silitin sen valkoista karvaa ja kerroin omasta hoitohevosestani. Ikävöin hieman Leilaa. Sitten jätin andalusiatamman ja pojan jatkamaan matkaansa ja suuntasin takaisin Tianan luo. "Haluatko jäädä vielä vai lähteä?" Tiana kysyi Linnan ovella. "Ehdottomasti jäädä!" vastasin ja menimme nauraen sisälle Linnaan, jossa juhlat jatkuivat. Vuosi vaihtui kaikkien laskiessa yhteen ääneen viimeiset sekunnit ja ilmoille kajahti "Hyvää Uutta Vuotta!"

Tanssimme aamutunneille asti ja tuntui kuin olisin elänyt jotain muuta aikaa, jossain kaukana muualla ja olisin ollut joku aivan muu kuin Raven Brooks! Tämä lady Raven tanssi jalkansa kipeiksi tuon komean nuorukaisen kanssa, jonka nimeksi paljastui sir Drake.
Kuva minusta Lady Ravenina:
http://rebloggy.com/post/girl-dress-dark-brunette-wow-forest-b rown-woman-raven-horse-goth-medieval-assass/67510256220

Vastaus:

Ihana tarina meidän huikeasta illastamme! <3 sir Drake ja sinä näytitte mielettömiltä yhdessä ;) ehkäpä siitä voisikin tulla jotain.. Vai liekö tanssiaisten huuma saanut päämme pehmeiksi :D Suurkiitokset seurastasi ja ihanaa, että otit myös Sislan mukaan tarinaasi :)
Eihän tästä nyt pitänyt mitään palkintoa tulla, mutta vieläkin tanssiaisten huumassa ja ehkä vielä hieman velho Sirandasin taikapölyissä haluan kuitenkin palkita sinut tästä kertomuksesta ja kokemuksesta 5kp:lla!

Nimi: Raven

28.12.2018 19:47
TIETOVISA:

1. Hopeakauriin Ratsutilan toiminta alkoi 3.12.2018 (ensimmäinen Blogi-päivitys)
2. Tilan nimi oli ennen Kaurismäen Tila
3. Eka hoitaja olin minä! Raven
4. Hokkari perustettiin 15.12.2018
5. Impress Me eli Ines
6. Korkein on Carmelita's Daydream eli Melli (175cm)
7. Matalin on Xander ox eli Santtu (150cm)

Vastaus:

Täydellisen oikeat vastaukset kaikkiin Raven! Hienosti otettu selvää myös toiminnan aloituspäivästä ;) Siitä erikoismaininta. Mutta ansaitsit 5KP! :)

Nimi: Raven

21.12.2018 14:53
TEHTÄVÄ: SIIVOUSTALKOOT!
Perjantaina tallilla oli talkoopäivä. Tarkoituksena oli siis siivota Hopeakauriin Ratsutila siistiksi Tianan siskon Tanian vierailua varten! Olin varannut vastuualueekseni tallipihan. Tom siistisi ulkokentän ja maneesin, sekä parkkipaikan ja minä taas tarhojen luota ja tallin ympäristön. Kerttu siivosi varustehuoneen ja Lynda taas ruokintahuoneen. Tiana oli touhunnut jo aamusta asti tallissa.

Tom aurasi ensin uudet lumet pois ja minä lapioin ja kolasin paikat, johon traktori ei päässyt. Tein lapion kanssa tarkkaa työtä ja halusin pihateiden olevan nätisti reunustetut. Myös tarhoille johtavat tiet siistin hevosten kavioista lentäneistä lumen ja purun sekaisista paakuista ja heinänkorsista. Lakaisin myös tallin ovien edustat. Tiana oli hommannut pari suurta lyhtyä, jotka asettelin tallin julkisivun puoleisten ovien viereen ja sytytin niihin kynttilät. Toimiston oveen ripustin myös Tianan hankkiman jouluisen kranssin. Puolitoistatuntia myöhemmin olin tyytyväinen tallipihaan. Menin talliin katsomaan, joko muut olivat saanet hommansa tehtyä. Pian Tom juoksi perässäni talliin ja kertoi Santun olleen sotkeutunut loimeensa. Juoksimme kaikki ulos ja Santtu seisoi keskellä tarhaansa loimi vain kaulan ympärillä roikkuen. "Tuliko kuuma?" Tiana huikkasi oriille ja kaikki nauroivat!

Vastaus:

Hyvä! Kiitos avusta, pihasta tuli siisti :)
Tästä ansaitsit 5KP.
-Tiana-

Nimi: Raven

19.12.2018 20:01
TEHTÄVÄ: KOIRAVAHTI
Palasin Kaurismäkeen illan tullen. Tallipiha oli hiljainen. Hevoset oli otettu tänään hieman aiemmin sisään. Koputin talon ovea ja Tiana tuli avaamaan. Hän oli kaunis! Hänellä oli päällään punainen vartaloa mukaileva mekko ja punatut huulet. Hiukset hän oli kietaissut nutturalle. "Vau mikä näky!" vinkkasin Tianan suuntaan ja menin sisälle. Tom oli juuri peilin edessä oikomassa kauluksiaan. Hän oli pukeutunut tyylikkääseen tummanharmaaseen pukuun. Tiana meni auttamaan miestään. "Koirat eivät tarvitse tällä välin mitään. Katsot vain että ne ovat rauhassa. Jos viitsit käydä tuossa tunnin päästä antamassa hevosille ruuat. Ne on tehty valmiiksi, aloita oreista ja uusia ruokia ei tarvitse tehdä, minä hoidan ne myöhemmin." Tiana ohjeisti ja minä kuuntelin korvat tarkkoina. Olin kyykistynyt silittämään huolestuneen näköistä Foxia. "Ei hätää Foxi, mamma on poissa vain hetken" Taika makasi rauhallisesti eteisessä olevalla koiranpatjalla. "Saako koiria päästää ulos teidän ollessa poissa?" kysyin ja Tiana pohti asiaa hetken "Ehkä ei kannata, etteivät ne vain saa päähänsä lähteä peräämme" hän vastasi ja nyökkäsin ymmärtäväisesti. "Ota kahvia, keitimme sitä juuri" Tom sanoi ystävällisesti ja nyökkäsi takanaan olevaan keittiöön. "Kiitos" vastasin ja nousin ylös. "No niin me lähdemme. Soita jos tulee kysyttävää." Tiana sanoi hymyillen. Sitten pariskunta poistui ovesta ulos. "Hauskaa iltaa!" huikkasin vielä heidän peräänsä ja Tiana heilautti kättä merkiksi, että kuuli sanani. Ovi sulkeutui ja Foxi jäi tuijottamaan ovea. Minä menin keittiöön ja otin kupin kahvia Tomin kehotusta noudattaen. Taika käveli keittiöön myös. "No moi Taika, olen nyt varamammana tämän illan" selitin koiralle samalla kun puhaltelin kahvia. Kurkistin eteiseen jossa Foxi kuunteli edelleen oven läpi kuuluvaa auton hurinaa. Auto lähti pihasta ja äänet hiljenivät. Istuin pöydän ääreen. Foxi katsoi eteisestä minua ja taas ovea. Taika asettui keittiön lattialle makaamaan. Otin pöydän laidalla olevan Ratsastus lehden ja aloin selailla sitä samalla kahvia hörppien.

Myöhemmin illalla istuin olohuoneen sohvalla televisio kanavia selaillen. Foxi oli asettunut eteisen koirapatjalle ja Foxi järsi puruluuta olohuoneessa. Nämähän ovat helppoja hoidettavia, mietin itsekseni. Kello lähestyi seitsemää ja minun oli lähdettävä talliin iltaruokia antamaan. Nousin sohvalta jättäen television päälle. Taika keskeytti puuhansa ja katsoi minua. Myös Foxi nosti päätään katsoen kysyvästi. "Käyn tallissa" sanoin rauhallisesti ja kävelin eteiseen. Nappasin takkini ja marssin ulos. Ulkopuolella kuulin talosta haukahduksen. Sitten hiljeni. Kipitin reippaasti talliin ja hoidin homman. Ruokinta ämpärit oli selkeästi nimikoitu ja Tiana oli jättänyt lapulle ruokinta järjestyksenkin. Noudatin sitä tarkasti. Hopeakauriin Tallin hevoset olivat onneksi kaikki hyvätapaisia ja ruokinta onnistui hyvin. Sitten palautin sangot ruokintahuoneeseen ja palasin taloon. Taika pällisteli eteisen ikkunassa ja haukahti minut nähdessään. Menin sisään ja molemmat koirat parveilivat jaloissani. "Ette nyt vielä pääse ulos. Odotellaampas hetki niin kyllä ne sieltä palaavat." Menin sisälle taloon ja istuuduin takaisin sohvalle. Foxi tuli hetkeksi tuijottamaan minua huolestuneena ja Taika toi minulle kaksi pehmoleluaan ja pallon. Leikitin sitä hieman. "Senkin pelle!" nauroin ja härnäsin innokasta narttua. Foxi oli painunut takaisin pedille.

Jonkin ajan kuluttua ulko-ovi avautui ja pariskunta saapui kotiin. Foxi nousi ylös ja hääräsi ja hyppi Tianaa vasten. "Noh! Senkin vauva! Oliko ikävä?" Tiana nauroi ja yritti väistellä koiransa innokkaita rakkauden osoituksia. "No nyt se vasta meni sekaisin!" nauroin Tianalle. "Se on ollut ihan surullinen koko illan" kerroin. Juttelimme illasta ja Tiana ja Tom riisuivat ulkotakkinsa naulakkoon. Tom lähti vaihtamaan pukua pois ja Tiana jäi hetkeksi juttelemaan samalla riisuen korva- ja kaulakorujaan. Kerroin illan menneen hyvin ja että Foxi oli ensin ollut hieman huolissaan, mutta sitten rauhoittunut omaan petiinsä. Tiana kiitti minua avusta ja läksin kotiin.

Vastaus:

Jes! Kiitos avusta Raven! :) Sait käytettyä myös tarvittavat sanat Tehtävässä, hienoa!

Tästä saat 5 Kokemuspistettä!

-Tiana-

~VIRTUAALITALLI HOPEAKAURIIN RATSUTILA~

©2019 Hopeakauriin Ratsutila - suntuubi.com