Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 
Virtuaalitalli Hopeakauriin Ratsutilan pelisäännöt ja käytännöt:
 
Virtuaalitallilla pelaaminen tapahtuu lähinnä oman hoitohevosen hoitovihkoon kirjoittamalla. Pelaaja (eli sinä) kehittää itselleen pelihahmon ja ilmoittautuu jonkin vapaana olevan hevosen hoitajaksi. Tämän jälkeen pelaaja voi alkaa kirjoittaa hoitohevosensa sivuilta löytyvään hoitovihkoon tarinoita hahmon ja hevosen yhteisistä hetkistä päiväkirjan tyyliin. Hoitohevosta hakiessasi voit kirjoittaa itsestäsi pienen hahmoesittelyn, jotta toiset pelaajat osaavat kuvailla sinua paremmin omissa hoitokertomuksissaan. Sinulle luodaan oma hahmoesittelysivusi, josta löydät kaikki peliin tarvittavat tiedot ja resurssit.
Kaikki tapahtumat ovat kuvitteellisia eikä mitään tapahdu oikeasti!
Pelisivustolla toisten kiusaaminen, syrjintä, ilkeily ja nimittely on ehdottomasti kielletty! Myös kirosanojen ym. käyttö on kielletty. Tarinoissa hoitohevonen tai pelaaja ei voi kuolla tai loukkaantua liian vakavasti (esim. joutua pyörätuoliin tai saada elinikäisiä vammoja. Hevosen selästä voi toki tippua ja muuta kolhua voi käydä.)
 
Jokaisen hoitajaksi ryhtyvän tulee käydä uuden hoitohevosensa kanssa Tutustumistunti, ennenkuin voi ratsastaa hoitohevosellaan itsenäisesti. Tutustumistunnin jälkeen pelaaja voi ratsastaa vapaasti hoitohevosellaan tallin tiloissa ja maastoreiteillä, osallistua vapaasti muille ratsastustunneille, valmennuksiin sekä myös muilla talleilla järjestettäviin kilpailuihin ja tapahtumiin. Ulkopuolisten tallien kilpailujen tuloksia hoitaja käy laittamassa Tallipostin Kisatuloksia -osioon oman nimensä kohtaan. Linkki tuloksiin löytyy myös hoitajien omilta hahmosivuilta ja heidän hoitohevostensa sivuilta.
 
Pelissä voi ansaita virtuaalista rahaa, eli v€:tä, mm. hoitokertomuksista ja suorittamalla erilaisia Merkkejä. Virtuaalirahalla hoitaja voi ostaa varusteita hoitohevoselleen tallin tukemista varusteliikkeistä (linkit etusivulla). Pelaaja kirjoittaa toimistoon viestin, jossa luettelee haluamansa varusteet ja niiden hinnan. Sivuston ylläpitäjä lisää haluamasi varusteet hoitohevosesi varustekaappiin, edellyttäen, että pelaajalla on tarpeeksi virtuaalirahaa varusteisiinsa. Jokaisella pelaajalla on oma hahmosivunsa, josta pelaaja näkee oman vararahastonsa tilanteen.
 
Hopeakauriin Ratsutilalla on oma harrasteseuransa, Hokkari. Seuraa ei ole rekisteröity, joten siihen voi liittyä vapaasti kaikki Hopeakauriin Ratsutilalla hoitajana toimivat hahmot. Kun pelaaja on liittynyt Hokkariin, hän voi alkaa ansaita Kokemuspisteitä suorittamalla satunnaisesti saatavilla olevia Tehtäviä. Kaikki Tehtävät eivät automaattisesti kerrytä Kokemuspisteitä. Tehtävät tulee suorittaa kirjoittamalla tehtävänantoa vastaava tarina hahmosi sivulla olevaan Tehtävävihkoon. Tehtäviä löydät tallimme Ilmoitustaululta, jonne tallin ylläpitäjä niitä satunnaisesti jättää. Tehtävät eivät aina ole myöskään kaikille avoimia, vaan nopein pelaaja nappaa tehtävän itselleen!
Kokemuspisteillä pääset tallillamme järjestettäviin Valmennuksiin ja Teoriatunneille, joita käymällä hoitohevosesi ansaitsee Taitotähtiä. Valmennukset ja Teoriatunnit ovat joko koulu- tai estepainoitteisia ja kerryttää aina vain sen lajin Taitotähtiä kummassa käyt. Jos siis haluat panostaa vain toiseen lajiin, valitse aina sen lajin tunnit. Jos taas haluat olla hyvä kummassakin lajissa, tulee sinun valmentautua tasaisesti kummassakin. Tämä voi viedä enemmän aikaa, mutta näin voit myös pärjätä useammassa luokassa Seuran Mestaruuskisojen koittaessa! Hokkari järjestää siis neljä kertaa vuodessa Seuran Mestaruuskisat, joissa hoitohevosesi Taitotähdillä, sinun Kokemuspisteilläsi ja hoitohevosesi varusteilla on kaikki painoarvo!
 
Hoitaja lasketaan "aktiivipelaajaksi" kun hänellä on vähintään kaksi hoitotarinaa kirjoitettuna kuukauden sisällä. Jos viimeisimmästä hoitokertomuksesta on kulunut kuukausi, siirtyy hoitaja "epäaktiiviseksi" ja on vaarassa menettää hoitohevosensa. Kun viimeisimmästä hoitokertomuksesta on kulunut kaksi kuukautta, poistetaan hoitohevonen pelaajalta ja hevosen Taitotähdet nollautuvat. Pelaajan hahmosivu säilyy tämän jälkeen vielä kuukauden, jonka jälkeen se poistetaan. 
 
Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää koskien pelaamista, voit aina kysyä sitä tallin ylläpitäjältä Tianalta, esimerkiksi kirjoittamalla mieltäsi painavan asian Tianan toimiston pöydälle. Sivuilla on myös reaaliaikainen chat, jossa voit kysyä mitä tahansa. Chat on avoimessa käytössä kaikille sivuilla kävijöille. Chatia apunakäyttäen pelaajat voivat myös sopia yhteisistä ratsatuslenkeistä ja niiden tapahtumien kulusta, jotta voitte kirjoittaa mahdollisimman yhtenevän hoitokertomuksen! Myös chatissa toisten kiusaaminen, syrjintä, ilkeily ja nimittely on ehdottomasti kielletty! Myös kirosanojen ym. käyttö on kielletty.
 
 
Säännöt päivitetty 27.12.2018
 
 

 

~VIRTUAALITALLI HOPEAKAURIIN RATSUTILA~

©2019 Hopeakauriin Ratsutila - suntuubi.com