Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
TIANA DALGREN
VRL-14762
 
 
Tiana on 34 -vuotias, noin 170cm pitkä ja hyvin hoikkavartaloinen nainen. Hänellä on mustat suorat hiukset ja sinertävät silmät. Tiana pukeutuu tallille yleensä hyvin siististi, mieluiten laadukkaisiin merkkivaatteisiin. Luonteeltaan nainen on hyvin ystävällinen ja mukava, mutta myös hyvin säntillinen ja aikataulutettu. Spontaanius ei kuulu hänen luonteenpiirteisiinsä, sillä suurimman osan ajasta hän on todella kiireinen. Tiana pitää siisteydestä, mutta ei vaadi sitä yleensä muilta, vaan tykkää itse touhuilla ja siivoilla ympäriinsä.
 
Tianan äiti on thaimaalaissyntyinen nainen, joka aikoinaan muutti Tianan isän perässä Suomeen. Tiana on harrastanut hevosia ja ratsastusta aivan pienestä asti, sillä hänen isänsä oli hevosmiehiä. Heppaleirien kautta hevosopistoon, ratsastuksenohjaajasta kilparatsastajaksi.. 
Tiana on käynyt maailmalla myös jonkin verran työharjoitteluiden, töiden ja kisamatkojen takia: mm. Ruotsissa, Saksassa, Hollannissa, Virossa ja Englannissa. Nyt on kuitenkin jo aika asettua aloilleen.
 
Tiana avioitui pari vuotta sitten miehensä Tom Dalgrenin kanssa. He tapasivat aikoinaan jo Ruotsissa, josta Tom on kotoisin. Myöhemmin he törmäsivät Suomessa, josta heidän yhteinen taipaleensa viimein lähti käyntiin seitsemän vuotta sitten. Parilla ei vielä ole omia lapsia.
 
Tom ja Tiana löysivät Hopeakauriin Tilan kuin sattumalta pienen Kerkkälän kylän laitamilta ollessaan katsomassa Tianalle yhtä hevosta ratsutettavaksi. Hevonen ei kuitenkaan lähtenyt matkaan, mutta pieni maalaistila kyllä. Pari oli etsinyt omaa asuntoa jo hetken aikaa ja käyneet aina reissuillaan katselemassa paikallisia myytäviä tiloja. Kaurismäki valloitti heidät ja pari kuukautta myöhemmin tilalla alkoikin suuri remontti..
 
Hevosten lisäksi Tianalla ja Tomilla on kaksi koiraa, Foxi ja Taika, jotka pyörivät heidän mukanaan tallipihassa.
 
 

 

 
~VIRTUAALITALLI HOPEAKAURIIN RATSUTILA~
©2019 Hopeakauriin Ratsutila - suntuubi.com