Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hopeakauriin Ratsutila sijaitsee kuvitteellisen Kerkkälän kylän laitamilla, Kaurismäellä. Tila on jo vanha ja tunnettu ennenvanhaan "Kaurismäen Tilana". Tila kuitenkin autioitui ja on nyt myyty uusille omistajille; Tiana ja Tom Dalgrenille. Tiana ja Tom ehostivat paikan kuntoon, rakennuttivat vanhan navetan tilalle hevostallirakennuksen pienellä laajennuksella ja kunnostivat vanhan puutalon itselleen kodiksi. Kaurismäen Tila sai uudeksi nimekseen "Hopeakauriin Ratsutila".


TALLI

Tallissamme on 19 karsinapaikkaa ja yksi pesukarsina, jossa mahtuu pesemään kahta hevosta samaan aikaan. Tallin yläkerrassa sijaitsee heinälato. Varustehuoneesta löytyy pesukone satulahuopien ja loimien pesuun. 

 

  

TALLIN POHJAPIIRROS:

 

1. Wildcard the Joker "Vili" 2. Murskavoitto "Muska"
3. - 4. -
5. Reckless Richard "Risto" 6. Xander ox "Santtu"
7. Machoo Jazz "Macho" 8. Dark Shadow of Sir Frollo "Frollo"
9. Carmelita's Daydream "Melli" 10. Spitfire Zafira ox "Fiija"
11. Favory Ballet XVII "Leila" 12. -
13. Queen of All Ravens "Kiira" 14. Thinking of It "Tinki"
15. - 16. -
17. - 18. Impress Me "Ines"
19. -  

 


PIHA-ALUE


Parkkialueelta pääsee nopeasti talliin sivuovesta, joka tuo suoraan hoitajien pukuhuoneen eteen. Jos olet käymässä meillä ensimmäistä kertaa, pääset parkkialueelta myös suoraan Tianan toimistoon.

Ulkokenttä, maneesi ja pyöröaitaus kalusteineen ovat hoitajiemme vapaassa käytössä. Siivoathan kuitenkin jälkesi aina käytön jälkeen! Kentän takana sijaitsee Tomin Halli, jossa säilytämme pihan ja tallin ylläpitoon tarvittavia koneita ja työvälineitä. Hallin sivussa on myös varasto, josta löytyy kentälle ja pyöröaitaukseen estekalustoa ym. tarvikkeita. Maneesin tarvikkeet löytyvät maneesista.

Pihalta löytyvät hevostemme suuret ja turvalliset lankkutarhat. Tallin kahdesta suuremmasta karsinasta pääsee suoraan tarhoihin. Nämä ovat varattu tammoille ja varsoille (tarhat 1. ja 2.)

Viereisellä suurella pellolla saa ratsastaa vapaasti. Maastot ovat monipuoliset ja kauniit. Metsässä menee kauniita jokia, joiden viertä pitkin tie johtaa. Jokien yli pääsee parista kohtaa puusiltaa pitkin. Läheltä löytyy myös pieni järvi, jossa pääsee uittamaan hevosia kesäaikaan.

  

 

TALLIPIHAN KARTTA:

 

TARHAPAIKAT:
1. - 2. -
3. Melli, Tinki, Leila 4. Fiija, Ines, Kiira
5. Macho, Risto 6. Vili, Muska
7. Frollo, Santtu  

 


KUVAT: pixabay.com, pixabay.com

~VIRTUAALITALLI HOPEAKAURIIN RATSUTILA~

©2018 Hopeakauriin Ratsutila - suntuubi.com